2019-10-08 | lästid: 2 minuter

 

Bara för att nätterna blir längre och dagarna kortare behöver det inte betyda att man konstant måste stanna inne. Hösten bjuder ju inte bara på kyla utan även ett ljuvligt vackert landskap och frisk luft som får oss att må bra! Finns det nåt härligare än en lång skogspromenad en söndagsförmiddag, eller en rykande kopp kaffe på verandan ute i höstsolen?

 

Det härliga med hösten är ju också att vi får chans att vara kreativa och visa upp vår personliga stil med hjälp av våra ytterplagg. I veckans stylingfilm på vår facebook visar vi upp några utav våra favoritkappor som värmer när kylan faller in, och som gör en färgglad höstdag ännu lite gladare.

 

Självklart finns det ju även de dagar då vi bara vill stanna under täcket med en varm kopp te och en bra bok. När regnet öser ner och himlen är grå som betong finns det väl inget skönare än att stanna kvar inomhus i värmen i ett par sköna myskläder och höra dropparna smattra mot rutan. Och tro det eller ej men myskläder måste faktiskt inte vara tråkiga! Vi på Klingel har tagit en titt på säsongens mysplagg och valt ut de allra skönaste och finaste plaggen som gör dig varm i höst.

 

 

Den kombinerbara fritidsdressen

 

Att få krypa upp i soffan i en mysdress med separat byxa och tröja tackar vi inte nej till. Behöver man dessutom gå utanför dörren på en kort promenad med hunden, eller kila bort till afffären för att köpa kaffe så är detta kombinationsplagg perfekt då man bara behöver dra på sig en kappa över. Hos Klingel finns det många olika modeller och storlekar att välja på, så oavsett vilken mystyp man är kan man hitta något som passar.

 

 

 

God morgon med morgonrocken

 

Sovmorgon, lång frukost eller ett varmt bad. Oavsett hur man börjar sin morgon är det otroligt härligt att få vira in sig i en mjuk morgonrock som värmer mot ens hud. Klingel har flera olika morgonrockar i sortimentet. Vad sägs om att glida runt där hemma i en blommönstrad morgonrock med tillhörande nattlinne? Eller kanske en något tunnare rock i satin faller dig bättre i smaken? Välj och vraka bland vårt stora utbud.

 

Mys med stil i en elegant mysklänning

 

Nattlinnen i all ära, men har du någonsin testat en mysklänning? Detta plagg tillåter dig att vara både elegant och bekväm på samma gång. Testa en klänning med trekvartsärm och omlott, eller ett blomigt under med dekorativa snitt.

 

 

 

Håll fötterna varma med tofflor

 

Inneskor kan vara ett utav de viktigaste plaggen under de kyligare månaderna. Så länge fötterna är varma är oftast resten av kroppen det med. Klingels tofflor kommer i många former. Slip-in, sandaler eller standardskor med dragkedja eller kardborreband är några av de modeller man kan välja på. Vi rekommenderar att ta en titt på våra underbara fårskinnstofflor som håller hög kvalitet och är både mjuka och sköna för foten. På Klingel.se finns även ett stort utbud av inneskor för den med fotbesvär, såsom hallux valgus och tryckkänsliga fötter.

 

 

 

 

Skriv något
Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *