2019-09-24 | lästid: 2 minuter

Vår shop har fyllts på med många härliga kappor och vi vill därför ta tillfället i akt och visa upp de samt visa för er hur man kan styla detta underbara plagg. Vi har valt ut några kappor, alla med olika karaktär och design. Den färgglada kappan kan ofta pigga upp en hel outfit medans den klassiska långa svarta är det säkra kortet som alltid går hem. Vi har valt ut några kappor som sticker ut lite från de klassiska. En händelserik höst kan lika gärna mötas i en händelserik kappa tänker vi. Först ut är denna fluffiga, beiga dröm som omsluter dig likt de varma kramar vi verkligen behöver under hösten. Modellen är en rak sådan som trots det inte får dig att känna sig som en michellingubbe.

Rött och rutigt – en riktig statementjacka. Jackan är fin till svart men ännu snyggare till jeans. 

Denna kappa har en härlig krage som ger ett härligt liv till kappan. Pälskragen, som givetvis är fake ger en lika mysig som lyxig känsla.

 

Denna gröna, mysiga jacka kommer inte hålla dig torr i regn – MEN, vi anser att den kanske bör bäras varje dag när det inte regnar eftersom jackan är både skön, fin och varm. 

 

 

Detta blev redaktionens favorit. Otrolig mjuk, varm och följsam gör att dena beiga skönhet kommer bli en trogen följeslagare i höst!

 

 

Alla kappor vi har valt att ha med i videon är bra såkallade övergångskappor som både kan kläs upp och ner. Ha en stickad tröja under så kan du ha kappan en bit in på vintern samtidigt som du kan ha en topp under för att kunna ha din fina kappa på våren. Vi har delat filmen på vår facebook och instagram. Klicka HÄR för att se filmen.

 
Skriv något
Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *