2018-12-03 | lästid: 3 minuter

Vi tycker att rött är julens färg! Därför kan en klänning i klassiskt rött bara bli rätt så här i jultider. Rött symboliserar inte bara julen utan står även för kärlek, energi, eldig passion och starkt självförtroende. Inget passar alltså bättre än att plocka fram en röd klänning i situationer som kräver extra bra självförtroende. För även om du firar jul med dina närmaste och har koll på läget kan det vara en utmaning att få ihop hela kalaset – hålla det kalla kallt och det varma varmt i rättan tid samtidigt som familjekonstellationerna avlöser varandra och du helt plötsligt har alla på plats fast det bara skulle vara några … Härliga tid med rum för alla! Men vilken klänning ska man välja då? Den ska passa för ändamålet – alltså vara juligt mjuk och mysig och festlig, utan att ärmarna hamnar i doppet, och samtidigt vara festfin nog till denna stora högtid. Klädstilar skiljer sig åt precis lika mycket som våra personligheter och ibland utvecklas våra klädstilar beroende på vilken fas i livet vi befinner oss i just för tillfället. Vi löser det! För att du ska kunna hitta en ny julklänning hos oss har vi valt ut olika modeller i varierande röda nyanser.

Vilken klänning passar dig?

Du kanske är en partypingla som älskar dans och vin med väninnorna? Du håller stilen om du går ut hårt och satsar allt på en sammetsklänning med små dekorplattor, vi tror att den kommer att passa dig utomordentligt bra.
Kanske är du mormor eller farmor och ska fira julen tillsammans med barn och barnbarn? Så mysigt – då kommer du garanterat att göra succé i en chiffongklänning som minner om svunna tider, samtidigt som den är praktisk och nutida med sina dekorativa stenar och sin smarta knäppning.
Ska du vara värdinna till en elegantare sittning på julafton? Ååå vad kul, då tror vi att en vacker långklänning i spets blir den perfekta klänningen för just dig – och du, kom ihåg accessoarerna!
Kanske föredrar du en lugn kväll i soffan och ska fira julafton ensam? Det är ju ändå kul att klä upp sig lite och i så fall tycker vi att du ska klä dig i en skön och fin klänning och äta något riktigt gott framför en mysig julfilm. Glöm inte myssockorna!

Våra utvalda röda klänningar

En stretchig och skön sammetsklänning med paljetter som glittrar likt den lyxigaste pralin. Sköna ¾-ärmar som inte blir för varma och som visar dina vackra handleder samtidigt som de är skönt stretchiga. När är det nu Kalle Anka sänds – var det klockan 15?

Vacker klänning i korallrött med charmiga 20-talsvolanger i mängder i ett skrynkelfritt material som tål dans in på småtimmarna. Limbo eller laxpaté – vem sa att man måste välja?
Jingle bells, jingle bells …

Redo för fest! Underbart kvinnlig klänning med volanger precis där de behövs, en påsydd chiffongbolero som kan öppnas och stängas med hake och hyska och sist, men absolut inte minst: halskanten som glittrar så generöst och vackert och till och med gör halsbandet överflödigt. Matcha med sköna pumps och saken är klar.
Det strålar en stjärna förunderligt blid …

Viva la Diva! Kanske festens kaxigaste – men vem kan klandra dig i en sådan klänning? Du kommer att märka det när du tar på den. Partykänslan kommer direkt. Rak modell som sitter skönt och har slits bak. Hela härligheten bärs upp av de häftiga ärmarna med volang.

[jul.1]

Vår kanske mysigaste julklänning som klarar en skön kväll i soffan lika bra som midnattskonserten i kyrkan. Sammetsklänning i en klassisk fodralmodell med bling.
O, helga natt, o helga stund för världen …

Lika fin som självaste tomtemor! Elastisk klänning i en smart dra på-modell med härlig vidd i kjolen. Perfekt längd på ärmarna.
Hej tomtegubbar, slå i glasen …

Likt en älva i julskrud! Ska du imponera på någon speciell? Då har vi långklänningen som får folk på fall. Perfekt att svassa förbi i med generösa ärmar och flygiga band, resår under bysten och precis så där skön vidd i kjoldelen så den bara måste lyftas lite på. Hoppsan!

Nu är det jul igen, och nu är det jul igen …

Redaktionen rekommenderar

Skriv något
Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *