2018-01-25 | lästid: 2 minuter

Ibland krävs det endast en smula kreativitet för att förnya din garderob.  En skjorta är lika klassisk som tidlös och detta plagg kan användas till en mängd olika tillfällen. En look som verkligen alltid är helrätt är pennkjolen och skjortan, eller varför inte klassikern: skjorta kombinerat med jeans och ett par snygga stövletter? Ibland kanske det kan kännas lite tråkigt med en vanlig skjorta. Men vad många inte tänker på är de oändliga stylingmöjligheter som den lilla skjortan sitter inne på. Vi vill ge dig till matnyttiga tips för hur du kan blåsa nytt liv i detta klassiska plagg. Detta är ett plagg som absolut bör finnas i varje kvinnas garderob eftersom den går att variera i det oändliga. I denna bloggtext vill vi tipsa om tre sätt.

Lyft din outfit med ett vackert halsband

[09-02-18]

Knäpp din skjorta hela vägen upp och ta på dig ett statement halsband. Vips får din skjorta en feminim ny look och du är helrätt till både kontoret och festen. Ett maffigt halsband med härliga kulörer ordnar feststilen och ett mindre halsband skapar en läcker vardagslook. Vi har mängder av vackra halsband i olika färger och storlekar i vår webbshop.

Knytblusen är en kul look

[09-02-18-1]

Ett enkelt och snyggt stylingtips för att uppdatera den klassiska skjortan är att knyta den framtill. Det blir extra snyggt om din skjorta är designad med en ”knyt-detalj”, men det går lika bra med en klassisk, kortare modell. En snygg oversized modell ger en rockig look, dessutom innebär en längre modell mer skjorta att jobba med, vilket alltid är positivt.

Variera din stil med en färgglad sjal

[09-02-18-2]

Med en scarf eller sjal ger du snabbt din skjorta en helt ny stil! Dessutom har du en möjlighet att ge extra färg till ansiktet. En bredare sjal kan viras runt halsen för att sedan låta en av ändarna vara längre än den andra. Detta ger ett avslappnad och vackert resultat. En fyrkantig scarf kan först vikas till en triangel, häng sedan spetsen framtill och låta ändarna hänga rakt ner på ryggen, ta sedan fram båda ändarna och gör en dubbelknut, voilá ett ursnyggt resultat är ett faktum!

 

 

 

Redaktionen rekommenderar

Skriv något
Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *