2019-06-07 | lästid: 1 minut

Har du svårt att veta vad du ska ta på dig på morgonen? Ett par jeans är alltid en bra utgångspunkt. Du kan ha jeans med en fin topp till på jobbet för en avslappnad stil, på fest med läckra smycken och ett par snygga pumps eller hemma på fritiden som en del av en mer sportig outfit. Behöver du stora storlekar har MIAMODA jeans upp till storlek 62 och har du korta ben finns här också jeans i kortstorlekar. Här har vi satt ihop 4 olika plagg med våra favoritjeans från MIAMODA.

Skönt sportig

Jeansen från MIAMODA har ett supersött paljettbroderi längst ner på ena benet. Det gör dem verkligen speciella och det älskar vi! Materialet är en skön bomullsmix och jeansen är mycket bekväma. Matcha dem med en söt, randig topp med tryckta blommor upptill, ett par charmiga, rosformade örhängen och ett par sköna sneakers. Nu har du en sportig och snygg stil.

Bohemiskt bekväm

Du får en helt annan stil om du istället matchar jeansen med en luftig tunika! Den fantastiskt rosa färgen bildar en härlig kontrast till de mörkblå byxorna. Med ett par mullvadsfärgade pumps är du redo för en tur på stan och de coola, långa örhängena med gröna glasstenar får din stil att bli lagom bohemian chic.

Prydlig i prickigt

Välj en prickig blus till jeansen så får du en klassisk och parant stil. Med ett par bekväma och snygga ballerinaskor i prima skinn och ett par guldglittrande örhängen är du verkligen på topp!

Fräscha färger

Den här stilen är perfekt när du vill använda lite fler färger. Med en fantastisk, rosmönstrad topp, ett par platåsneakers i ljuvligt rosa och ett vackert armband med kulor av lapis lazuli har du en snygg outfit som är full av färg!

Redaktionen rekommenderar

Skriv något
Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *