Black & White

Att motsatser attraheras av varandra är ju känt sedan länge – och svart och vitt är inget undantag. Med svart och vitt kan det bara bli rätt! Så var det sagt, skönt! Färgerna är de samma som alltid, men möjligheterna förändras hela tiden. Plocka upp trendiga detaljer och klä dig sportigt, preppy eller kungligt elegant. Just nu mixar vi gärna vilt. Matcha t.ex. spetsjackan med en sportig joggerbyxa eller varför inte den lilla svarta med en ledig kofta? Svart och vitt funkar alltid och rätt placerade kan kontrasterna ta fram dina vackraste former.

Till trenden
  • Black & White

Black & White – tidernas trend

Spännande med en trend som passar alla stilar, åldrar och former. En helt unik möjlighet att enkelt styla helt rätt. Plagg i svart och vitt måste finnas i allas garderob. Det är basen och en klassisker bland trender – stilen väljer du själv!
BLACK & WHITE-TRENDEN

I svart och vitt kan man alltid känna sig säker och välklädd. Det funkar lika bra på kontoret som på restaurangen och alla kollektioner innehåller alltid något i denna klassiska färgmix. Det är också ett enkelt och säkert val när minuterna tickar på om morgonen och det är bråttom iväg – välj svart och vitt så vet du att det blir rätt. Piffa till med accessoarer – och du är redo!