BETALSÄTT

Du har fem betalsätt att välja mellan vid köp hos oss, vänligen se nedan för ytterligare information."
I samband med din ansökan om betalning genom faktura eller konto hos oss använder vi ditt personnummer för att kontrollera din kreditstatus och din adress. Vid order överstigande din tidigare beviljade limit kan en högre köpgräns beviljas. Sedvanlig kreditprövning görs, och detta genererar en omfrågekopia. Detta brev kommer att skickas till dig från det kreditupplysningsföretag som vi samarbetar med. Att en kreditupplysning inhämtas visas endast för den som beställt upplysningen och för den som är omfrågad. Om du nekas kredit, har du rätt att få information om anledningen därtill. Skulle kredit inte beviljas, förbehåller vi oss rätten att ändra betalsätt.


Faktura
Med betalsätt Faktura betalar du i slutet av månaden. En faktureringsavgift om 19,- tillkommer din månatliga faktura. Om fakturan inte betalas inom den tid som anges på fakturan eller om du väljer att betala det lägsta belopp som står angivet på fakturan, övergår fakturabeloppet automatiskt till betalsätt Konto. Fullständiga villkor för faktura

Konto
Genom att välja betalsätt Konto kan du dela upp betalningen i upp till 36 månader. Effektiv årsränta är för närvarande 29 % och nominell årsränta uppgår till 25,3 %. Du kan utnyttja två betalningsfria månader per år. Ingen av de fyra första månaderna kan vara betalningsfri och du måste göra inbetalningar minst fyra månader i rad innan en ny betalningsfri månad kan utnyttjas. Räntan för den betalningsfria månaden läggs till skulden och utnyttjandet av betalningsfri månad förlänger återbetalningstiden. Fullständiga villkor för konto.

För att underlätta jämförelser har kontohavaren rätt att innan ett kreditavtal ingås få centrala uppgifter om krediten på blanketten Standardiserad europeisk konsumentkreditinformation.

Postförskott
Med betalsätt postförskott betalar du när du hämtar ut ditt paket. En postförskottsavgift om 50 kr tillkommer till din order.

Kort – betala direkt i kassan på klingel.se
När du väljer betalsätt Kort betalar du med ditt betalkort direkt i kassan på www.klingel.se. Vi accepterar Visa och Mastercard som utställts i de nordiska länderna. Vid en eventuell retur sker återbetalning till det betalkort du använt vid din betalning. Vi krypterar alltid ditt kortnummer vilket gör ditt köp säkert. Om du vill veta mer om säkerheten kring kortbetalning kan du läsa mer om krypteringen här.

PayPal – betala direkt i kassan på klingel.se
Du betalar direkt via ditt PayPal-konto i webbshoppen. Har du inget PayPal-konto måste du först registrera dig hos PayPal.

Vänligen notera att alternativet kortbetalning och PayPal endast kan väljas vid köp i vår webbshop. För beställningar via telefon eller per post hänvisar vi till något av våra övriga betalningsalternativ.