Bäddset i 4 delar
Bäddset i 4 delar

Bäddset i 4 delar

Artikelnummer: 26780/70X
 • Färgglad design
 • Behagliga material
 • Med dragkedja
 • Somriga färger
Färg orange/röd
Mikrofibersatin
135x200
80x80
Välj ett alternativ
error.selectQuantity
Längden måste vara minst 100 cm.
349,00 kr
Inkl. moms
Lagerstatus: 
Artikeln finns i lager
product.hotline.info
 • Vi rekommenderar
 • Andra har också beställt
 • Beskrivning
Bäddset i fyra delar. Orange-röd färgmix med motiv av hjärtan, rosor och prickar. Setet består av två kuddfodral (80x80 cm) och två påslakan (135x200).
Bäddset i 4 delar
 • Material: 100% polyester
Mönster Rutig
Färgbeteckning orange/röd
Stängs med Dragkedja
Antal delar 4
Mått kuddfodral 80x80
Kvalitet Mikrofibersatin
Mått påslakan 135x200
 • Betyg & kommentarer
Bäddset i 4 delar is rated 3.5 out of 5 by 2.
Rated 2 out of 5 by from Mjukt och fina färger Fina färger och mycket sköna att sova i. Lite stora kuddöverdrag men det går ju att sy in dessa så de passar till våra kuddar. Bra med dragkedja.
Date published: 2017-08-04
Rated 5 out of 5 by from Erbjudande per telefon Jag blev erbjuden att beställa per telefon att samt rabatt och hemlig gåva. Rabatterbjudande per mail tar jag gärna emot, men aldrig mer per telefon om det går bra. Jag blev stressad och beställde varor jag inte behövde och inte hade råd med så jag returnerade dom. Tyvärr kan man inte välja "ångrat köp" som anledning till returen, så jag markerade att varorna inte var värda sitt pris, vilket är felaktigt i allra högsta grad, för dom är säkerligen värda sitt pris även om jag insåg i efterhand att jag inte hade råd med dom. Så jag skulle uppskatta om jag slapp få flera liknande erbjudande per telefon. Det är ingen beställningssätt, som passar mig.Tack på förhand. Eva Nelik
Date published: 2015-08-26
 • y_2017, m_8, d_23, h_5
 • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_1.0.0-hotfix-1
 • cp_1, bvpage1
 • co_hasreviews, tv_0, tr_2
 • loc_sv_SE, sid_267807, prod, sort_[SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING)]
 • clientName_klingel