• Brett sortiment
 • Storlek 34–62
 • Personlig service
Denna butik stängs permanent. 😢Läs mer
Denna butik stängs permanent. 😢Läs mer
Baddräkter(0)
Hoppsan! Den kategori du valt innehåller inga artiklar.

Kategorier

Filtrera & sortera

 • Sortera på:
  Popularitet först

Sortera på:

Baddräkter(0)

Snygga baddräkter

Är du på jakt efter en ny snygg baddräkt? Då har du kommit rätt! Vi på Klingel har massor av baddräkter att välja på! Är det något plagg man ska välja ut extra noga så är det baddräkten. På stranden eller vid poolen ska man visa sig för många människor och då vill man gärna känna sig snygg och bekväm. Figursmickrande skärningar, fiffiga detaljer och smart placerade mönster är något som vi på Klingel har satsat på ordentligt. Allt för att ta fram det vackraste hos din kropp! Läs mer och låt dig inspireras!

Hur ska en baddräkt sitta?

Är du på jakt efter en ny snygg baddräkt? Då har du kommit rätt! Vi på Klingel har massor av baddräkter att välja på! Är det något plagg man ska välja ut extra noga så är det baddräkten. På stranden eller vid poolen ska man visa sig för många människor och då vill man gärna känna sig snygg och bekväm. Figursmickrande skärningar, fiffiga detaljer och smart placerade mönster är något som vi på Klingel har satsat på ordentligt. Allt för att ta fram det vackraste hos din kropp! Läs mer och låt dig inspireras!

Baddräkt för större storlek

För dig som inte vill visa magen är baddräkten såklart det bästa alternativet. Dessutom har baddräkter och tankinis blivit supermodernt de senaste åren. Och ärligt talat – vem behöver en brun mage? De flesta av våra baddräkter finns i upp till storlek 48 och en del finns ända upp till storlek 60. För dig som drar baddräkter i större storlekar finns det alltså många fina modeller att välja bland. När du söker i vår webbshop är ett tips är att sortera efter din storlek. Om du till exempel har storlek 48 klickar du på pilen i fältet ”Storlek” och väljer 48. Då visas alla baddräkter som finns i storlek 48.

Rätt baddräktsmodell kan göra under för figuren. Här presenterar vi några modelltyper som passar de flesta och som ofta uppskattas av större kvinnor. Diagonala skärningar och omlottskärningar är oerhört smickrande för figuren, oavsett kroppsform. Dessa skärningar är mycket omtyckta bland kvinnor med stor mage och/eller rak kroppsform. Skärningarna ”lurar ögat” att tro att midjan är smalare än vad den i själva verket är. Baddräkter med diagonalt löpande ränder framtill har samma effekt som omlottskärningarna. Ränderna ”leder ögat på rätt spår” så att figuren ser mer timglasformad ut.

En annan supersmart modell är baddräkter med sidor som kontrasterar mot framstycket. Det kan antingen handla om baddräkter med mönstrat framstycke och enfärgade sidor eller baddräkter med enfärgat framstycke och mönstrade sidor. Denna fiffiga, genomtänkta konstruktion ger intrycket av en mer insvängd midja. Baddräkter med draperingar eller rynk över magen är också perfekt för dig som vill dölja en valkig eller rynkig mage. Draperingarna ser dessutom eleganta ut! Lägg gärna till ett par snygga solglasögon för den rätta filmstjärnelooken!

Vill du visa så lite som möjligt av magen? Då rekommenderar vi modellerna med vid överdel som inte sitter åt över magen. De är dessutom superbekväma.

Baddräkt med kjol

Vi vill även slå ett slag för baddräkter med en liten kjol, så kallade baddräkter i klänningsmodell. Vill du att din baddräkt ska falla mjukt över magen är denna modell ett utmärkt alternativ. Den gör dessutom att du känner dig lite mer klädd och du behöver inte känna dig för naken över stussen. Praktiskt, eller hur?

Baddräkt med foder

De flesta av Klingels baddräkter har formande foder fram. Fodret ger baddräkten en fin passform och har en utslätande effekt på magen.

Fler smarta baddräktsdetaljer...

De flesta av våra baddräkter har lätt vadderade kupor som ger stöd och fin form åt bysten. Vadderingen fungerar alltså som en lätt inner-bh och är perfekt för såväl liten som stor byst. Stödband under bysten är ytterligare en fiffig detalj som ger bysten stöd och får baddräkten att sitta där den ska. Du känner dig bekväm och slipper besväras av en baddräkt som kanar runt över bysten. Avtagbara axelband är smart om du vill undvika vita ränder över axlarna och breda axelband är skönt för kvinnor med stor byst. Reglerbara axelband är bekvämt eftersom du kan anpassa axelbanden så att de passar just dig. Kvinnor med liten byst kan dra åt axelbanden och på så sätt få en push up-effekt.

Enfärgade eller mönstrade baddräkter

Hos Klingel hittar du både enfärgade baddräkter och baddräkter med vackra mönster. Det finns massor av fina mönster att välja på. Blommigt, randigt, vilddjursmönstrat … Vad du än gillar är vi säkra på att du kommer att hitta något som faller dig i smaken. Vad gäller färger kan vi presentera allt från klassiskt svart och vitt till glada sommarfärger i exempelvis rött och orange. Eller varför inte satsa på blå eller turkosa kulörer som matchar havet och minner om paradis och vita stränder?

Hur tvättar man baddräkter?

Sköt om din baddräkt så håller den längre! Dessutom sparar du pengar och du värnar om miljön eftersom du inte behöver köpa en ny baddräkt varje år. Skölj baddräkten efter bad och torka den ut och in (helst i skuggan) för att undvika att den blir solblekt i onödan. Om du torkar den ut och in torkar även fodret snabbare. Vrid inte ur den utan krama försiktigt ur vattnet. Tänk på att solkräm påverkar tyget, så det är viktigt att du tvättar baddräkten med jämna mellanrum. Tvätta dina badkläder med fintvättmedel så håller de längre.

Fler härliga sommarplagg i Klingels webbshop!

Skapa en komplett sommarlook med de rätta accessoarerna till din nya baddräkt! Kanske lägger du till en snygg sarong så du snabbt blir redo för after beachen. Ett par smidiga flip-flops är alltid skönt att ha om sanden bränner. Och solglasögon är närapå ett måste. Packa ner allt i en läcker strandväska och ett tu tre är du redo för lata dagar i solen! Tänk på att alltid ta en titt i Klingels webbshop om du ska åka utomlands på vintern! Det kan vara svårt att hitta baddräkter och sommaraccessoarer ute i butikerna under den kalla årstiden. Klingels webbshop finns här för dig – varje dag, året runt! Och du – tänk på att du slipper trängseln ute i butikerna och de trånga provrummen med sitt tråkiga ljus. När du handlar på klingel.se provar du hemma i lugn och ro. Inom 14 dagar kan du byta eller returnera din baddräkt om den är oanvänd och plomberingen inte är bruten. Mycket nöje önskar vi på Klingel!


waiting...

KONTAKT
010 884 85 26 Helgfria vardagar kl. 8-18.
SÄKER BETALNING
 • Faktura
 • Konto
 • Postförskott
 • PayPal
 • Visa
 • Mastercard
FÖLJ OSS PÅ
VÅRA SAMARBETSPARTNERS
 • Payback
HANDLA TRYGGT
 • Trygg