• Brett sortiment
 • Storlek 34–62
 • Personlig service
Denna butik stängs permanent. 😢Läs mer
Denna butik stängs permanent. 😢Läs mer
Axelremsväskor(0)
Hoppsan! Den kategori du valt innehåller inga artiklar.

Kategorier

Filtrera & sortera

 • Sortera på:
  Popularitet först

Sortera på:

Axelremsväskor(0)

Axelremsväskan

Axelremsväskan har länge varit en trotjänare i alla kvinnors garderob. Säkert i männens också men allra mest hos kvinnorna. Väskan kommer i alla olika former, storlekar och färger och kan ofta lyfta en hel outfit. Historien vittnar om en skinnbit ihopsatt likt en påse som man sedan hade över bröstet likt en axelremsväska för att förvara det viktigaste man hade. Idag är det lite annorlunda även om vi fortfarande tar för vana att förvara våra värdesaker för dagen i just axelremsväskan. Vi kan inte säga mer än tack och lov att väskan har förändrats under tiden och att modet har kommit och satt ett vackert yttre på väskorna.

Axelremsväskan är väskornas egen klassiker. Med mängder av originella och stilsäkra modeller i olika storlekar och färger finns det gott om utrymme att hitta en axelremsväska som du tycker om. Allt ifrån den mindre axelremsväskan med plats för det mest nödvändiga till en större variant som rymmer allt och lite till. Matcha väskan med delar av din klädsel, exempelvis dina skor, för att lyfta den lite extra. Välj mellan smakfulla designer i olika material som skinn och tyg och hitta din favorit.

Axelremsväskan alla behöver

Som med allt annat finns det lite finare väskor samt de du använder till jobbet och till vardags. Ja, en axelremsväska är bland de smartare valen när det kommer till vardagsoutfiten. För även om du har en ryggsäck eller en större väska där du har träningskläder eller andra tyngre saker, är det bra att ha exempelvis plånbok, telefon och nycklar i din lilla väska. Då vet du alltid var du har dina fiktiska saker och den hänger med på de flesta bestyr utan att ta mycket plats eller uppmärksamhet i din outfit och vardag. Väskan du väljer att ha till vardags bör vara en mindre modell.

Välj en modell som är smidig att öppna och stänga med betoning på det sistnämnda. Bra dragkedjor och väsklås gör att tjuven inte blir erbjuden en enkel match. Den axelremsväska du har tänkt ha till vardags bör vara en väska som matchar din övriga stil. Visst är det roligt med en färg eller detaljer som sticker ut lite men risken är att du tröttnar på den snabbt eftersom du använder den relativt ofta. Till fest vill vi däremot råda dig att välja lite mer detaljer och färg. Har du en enkel svart klänning eller dräkt kan ofta väskan och andra accessoarer höja din outfit till något riktigt spännande. Vi erbjuder självklart ett stort sortiment med varierande storlekar och priser. Detta gör att du enkelt kan klicka hem både axelremsväskan du har tänkt ha till vardags samt en annan till fest. Gillar du fester så kanske du till och med vill ha två festfina väskor.

Den stora axelremsväskan

Den stora axelremsväskan rymmer ofta allt och lite till. Det kan vara allt från en träningsbag till en weekendväska. Står du inför ett köp av en större väska är det bra att tänka på några saker.

Fråga dig själv:

 • Är det viktigt att den är vattentålig?
 • Är det viktigt att den är slittålig? Ska den åka på weekend och därmed slussas på ett flygplan kanske det är bättre med en mer tålig.
 • Kommer du bära tungt i den så att axelremmen bör vara med lite vaddering i?
 • Vill du kunna bära speciella saker såsom laptop och träningsskor? Behöver du i så fall extra utrymme för detta?
 • Ska du bära väldigt tungt? Då kanske en ryggsäck är bättre för dig?

Ja frågorna är många för ett sådant här annars ganska enkelt köp. Men utgå från dig själv och dina egna behov så ska du se att du hamnar rätt.

Matcha din axelremsväska med andra accessoarer

Axelremsväskan du väljer att ha till vardags kan du matcha upp med dina vardagsskor. Skorna och väskan behöver givetvis inte vara i exakt samma nyans. Det räcker att det är i samma färg. Olika nyanser av samma färg kan vara mycket effektfullt. När det kommer till fest och tillställningar bär du ju med fördel en festligare väska och här kan missmatcha vara att matcha. Våga dig på färg och testa att inte alls ta hänsyn till färgerna på dina accessoarer. Tänk till exempel vad snyggt med ett par gröna skor tillsammans med en röd liten väska. Succé!

Flera användningsområden

Här kommer några tips på hur du kan förnya din axelremsväska så att den fungerar i fler sammanhang. På många små väskor kan man ta bort den långa axelremmen och därmed få en handväska eller en clutch som är fin till både vardag och fest. Har du en rymlig och bra, liten väska kan den även användas som en necessär. För att variera sig ännu mer kan man med enkelhet köpa en annorlunda axelrem. Detta kan ge hela väskan ett lyft och få den att kännas som ny. Axelremmar går att köpa i de flesta butikerna som säljer väskor.

Vårda din axelremsväska

För att din väska ska hålla längre och dessutom se finare ut längre krävs det att du tar hand om den, fettar in den om den är gjord av skinn samt låter den hänga när du inte använder den, då helst tom. Var också uppmärksam om din väska tål vatten eller ej. Ibland kan väskor tåla vatten men ändå förändras lite efter användning i regn.


waiting...

KONTAKT
010 884 85 26 Helgfria vardagar kl. 8-18.
SÄKER BETALNING
 • Faktura
 • Konto
 • Postförskott
 • PayPal
 • Visa
 • Mastercard
FÖLJ OSS PÅ
VÅRA SAMARBETSPARTNERS
 • Payback
HANDLA TRYGGT
 • Trygg