Tävlingsvillkor: Feststil

Tillämpning

Genom att skicka in ditt bidrag godkänner du dessa tävlingsvillkor.

Arrangör

Denna tävling arrangeras av Mail Order Finance GmbH, Södra Gubberogatan 20, SE-402 28 Göteborg, Sverige. Org. Nr: 516403-3879.

Deltagarvillkor

Alla som är folkbokförda i Sverige och uppfyller kraven nedan kan delta i tävlingen. Minimiålder 18 år. Anställda, eller familjemedlemmar till anställda, på Mail Order Finance, deltagande byråer och samarbetspartners får inte delta i tävlingen.

Tävlingsdatum

Tävlingen pågår från 2014-11-26 till 2014-12-09. Du kan inte delta i tävlingen efter att tävlingen avslutats.

Så här deltar du

Du deltar genom att välja vilken av de tre stilarna du gillar bäst samt genom att motivera ditt val. Stilen du valt och din motivering ska skickas till oss via e-post till tavling@klingel.se. Du kan inte delta via telefon. Uppge namn och telefonnummer i e-postmeddelandet så att vi kan kontakta dig vid eventuell vinst.

Speciella villkor

Genom att du deltar i tävlingen godkänner du att vi sparar dina uppgifter för att vi skall kunna kontakta dig vid eventuell vinst. Vinnarnas namn publiceras på vår hemsida samt i våra övriga marknadsföringskanaler. Dina chanser att vinna är oberoende av beställningar och påverkas inte om en ny beställning görs. Genom att delta i tävlingen godkänner du att Mail Order Finance GmbH äger rättigheterna till att använda ditt insända material i marknadsföringssyfte. Du ansvarar för att det insända materialet är ditt eget och att du har rätt att sända det till Mail Order Finance GmbH.

Vinnare

En jury på Mail Order Finance GmbH bedömer de inskickade bidragen efter kreativ motivering och väljer ut sammanlagt sex vinnare. Juryns beslut kan inte överklagas. Vinnaren kommer att meddelas per e-post eller telefon. Om vi inte lyckas kontakta vinnaren inom 14 dagar förfaller vinsten och vi förbehåller oss rätten att välja en ny vinnare.

Vinster

Första pris är en vit köksmaskin (värde: 1399,-). Andra till sjätte pris är en fyrkantig stekpanna (värde: 649,-). Plaggen ingår inte bland vinsterna. Eventuell vinstskatt och frakt betalas av Mail Order Finance GmbH. Vinsten kan inte överlåtas eller bytas mot kontanter.

 

Tillbaka till tävlingssidan